Ellen Andrea Wang Trio – UTSATT!
16. April 2021
Ellen Andrea Wang Trio – UTSATT!

Drømmetrio!

Obs! Det er fremdeles dårlige arbeidsforhold, og i samråd med Ellen Andrea Wang og hennes apparat har vi besluttet at det beste er å utsette denne konserten. Det jobbes med å finne en ny dato!

Ellen Andrea Wang trio stiller med en utsøkt sjangerblanding der jazz og pop smelter sammen til en høyere enhet. I Wangs særdeles fengende og egenartede musikkunivers får vi servert låter med stort radiohit-potensiale på den ene siden, avløst av forsiktige instrumentale pusterom på den andre. Trioen har gitt ut to kritikerroste studioalbum «Diving» og «Blank Out» og har siden turnert i inn og utland.

Ellen Andrea Wang spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones. I trioen er Wang backet opp av to av landets fremste instrumentalister. Pianist Andreas Ulvo kjenner vi fra Eple Trio og Mathias Eick band. Ulefossingen Erland Dahlen tar hånd om trommene og figurerer som studio- og livemusiker for kremen av norske artister, samt sine egne musikalske konsepter.

Denne aprilkvelden får vi oppleve en trio som lever musikken, jager opplevelsen og bygger en katedral av opphøyet pop for en kveld. I dette rommet vil du være.

Obs!
Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil vårens konserter finne sted i Storsalen i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

Velkommen!

Arrangement info
Pris 275,-/325,-
Dato Friday 16. April 2021
Klokka Dørene åpner kl. 20:00 (Obs! Konsertstart kl 21:00) – start kl. 21:00
ArrangørBø Jazzklubb
Scene Gullbring kulturanlegg
Aldersgrense:18 år (Ungdom under 18 år kommer inn med verge)
BillettKjøp billett
Medvirkende

Ellen Andrea Wang - kontrabass og vokal
Andreas Ulvo - tangenter
Erland Dahlen – trommer

Eksterne lenker
https://ellenandreawang.com/

Kommende arrangement

Dato Arrangement Spillested Pris Klokka
October
8. Oct 2021Ingrid Olava – Ny dato!Gullbring kulturanlegg275,-/325,-20:00 (Obs! Konsertstart kl 21:00)Kjøp billett
22. Oct 2021Luke Elliot – Ny dato!Gullbring kulturanlegg275,-/325,-20:00 (Obs! Konsertstart kl 21:00)Kjøp billett
November
5. Nov 2021Minor Majority – Ny dato!Gullbring kulturanlegg275,-/325,-20:00 (Obs! Konsertstart kl 21:00)Kjøp billett