Valkyrien Allstars
21. november 2020
Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars er her til stadighet – Takk og pris! Nå med nytt album rett rundt hjørnet, og Tuva på skjermen er det bare å glede seg til høstens releaseturné over det vide land!

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk.
Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.
På kommende album ‘hvordan kan man ta det rolig uten å kjede seg’ lager de noe som ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.

Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill. Sammen lager og arrangerer musikerne låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.

I samarbeid med Telemarkfestivalen.

Obs!
Som følge av restriksjoner og smittevernregler knyttet til utbruddet av Covid-19 vil alle høstens konserter finne sted i Framstugo i Gullbring. Alle billetter til konsertene kjøpes via Gullbring kulturanlegg. Obs! Kun 150 billetter i salg til hver konsert. Konsertene vil gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler.

 
Velkommen!
Arrangement info
Pris 270,-/320,-
Dato Lørdag 21. november 2020
Klokka Dørene åpner kl. 21:15 – start kl. 22:00
ArrangørBø Jazzklubb
Scene Gullbring kulturanlegg
Aldersgrense:18 år (Ungdom under 18 år kommer inn med verge)
BillettKjøp billett
Medvirkende

Tuva Syvertsen – fele og vokal
Magnus Larsen Jr - bass
Erik Sollid – fele
Martin Langlie – trommer

Eksterne lenker
Ikke tilgjengelig

Kommende arrangement

Nytt program vil bli lagt ut i løpet av kort tid. I mellomtiden, sjekk gjerne ut programmet til Telemarkfestivalen :)
Dato Arrangement Spillested Pris Klokka